Frumoasă cu un scop precis

Seducătoare, delicată, energică, de încredere, tandră, cu un aspect care ascundea senzualitate și forță, atrăgătoare, aranjată perfect, îmbrăcată în piele, inteligentă, pregătită, dornică să fie condusă dar mereu deținând controlul… câteva moduri în care și-o imaginase. O mai văzuse doar de două ori, dar a fost suficient.

În timpul acesta, cât o aștepta, tot felul de gânduri îi inundau mintea. Trecea de la dorința nestăpânită până la calmul impus de situație. Își imagina cum va sări într-un picior prin parcare datorită bucuriei întâlnirii. Se gândise să cumpere și niște flori dar în grabă nu găsise ceva care să-i placă așa că luase o sticlă de vin. Nu neapărat cea mai inspirată decizie, dar răbdarea era pe terminate și vroia să ajungă cât mai curând la ea.
Nu era gata. A trebuit să aștepte. Ajunsese el prea devreme sau făcea ea pe inabordabila? Și asta era doar una din miile de întrebări care-i bombardau sufletul…

La un moment dat, ușa s-a deschis. Îndată i s-au accelerat bătăile inimii și respirația. Pupilele i se dilatară. Era o stare de excitare greu de controlat. Simțea fiori reci și calzi pe coloană și cu greu încerca să-și găsească cuvintele potrivite. Gura i se uscase și degeaba își lingea buzele ca-n fața unui desert perfect, pentru că nici ele nu vroiau să se supună. Fremătau de nerăbdare. Încercând să își controleze impulsurile. Respira pe nas și nările îi fluturau haios cu fiecare expirație.

S-a apropiat de ea. Stătea liniștită și impunătoare în mijlocul încăperii. Nici un semn că ar fi fost interesată de el. Puternică dar docilă, vizibil parcă făcută ca să impună respect. Elegantă și subtilă, cu trăsături care te îndemnau să o atingi. Așa că nu se mai putu abține. Usor, aproape ca o aripă de colibri o atinse pentru o clipă. Mâna lui trimise un fior în tot corpul. Vroia să o aibă. Acolo, pe loc. Atunci.

Cu un sunet aproape imperceptibil se apropie și mai tare de ea și ea se deschise. Îl aștepta parcă numai pe el. Îi venea să o sărute dar știa că asta nu ar fi fost îndeajuns. Intră în ea și de îndată ce se porniră la acest drum în doi, nimic nu mai avea de ce să îi oprească.  Era singura mașină pe care și-o dorise vreodată.

Autor: Bogdan Voșloban

-Articol înscris în competiția SuperBlog 2013 –

4 thoughts on “Frumoasă cu un scop precis

Care este părerea ta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s